Svi u kući spavali

Stravična ispovijest prabake dječaka koji je pao sa terase

  • Извор: Курир
  • 15.08.2022. 17:19

Prababa dječaka starog 14 mjeseci koji je jutros pao na beton sa terase sa drugog sprata porodične kuće u Zemun Polju kaže da je prva vidjela bebu na betonu i povikala:

"Umrlo nam je dijete!"

"Bio je bez svijesti tada. Odmah smo ga unijeli u kuću, umili i tada je otvorilo oči", dodaje ona.

Kako pričaju prababa dečaka i njegova tetka, stravičan prizor zatekle su jutros oko 8 i 20 sati.

Svi u kući spavali

"Svi u kući su spavali, i otac i majka i babe. Majka je ustala i otišla da se umije u kupatilo. Za to vrijeme dijete je otišlo do terase, bila su otvorena vrata, izašlo je napolje i palo", pričaju prababa i tetka mališana.

Komšije su, kažu, odmah pozvale Hitnu pomoć i brzo su ga odvezli do bolnice.

Djetetu je išla krv na usta, druge povrede, kažu, nisu primjetili u tom trenutku.

Otac dječaka je demantovao da je dijete u životnoj opasnosti.

"Dijete je apsolutno dobro. Svjesno je i komunikativno. Beba me je zagrlila kad me je vidjela u bolnici", ističe otac dječaka.

I on je potvrdio da su on i supruga u tom trenutku spavali.

Kako se saznaje, nakon završene dijagnostike u Urgentnom centru, beba je prebačena na Institut za majku i dijete, gdje će dalje biti nastavljeno liječenje. Ono što je do sada poznato o njegovom zdravstvenom stanju, to je da ima povrede glave.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм