Икс

Српкиња питала да ли је безбједно да иде у Сплит - ово су одговори

  • Извор: Мондо.рс
  • 17.06.2024. 13:09

Објава једне кориснице мреже Икс из Србије привукла је пажњу на тој друштвеној мрежи. Написала је да би овог љета волела да посјети Сплит, али да из неких разлога није сигурна да ли би требала.

"Хоћу да идем у Сплит (тек сад, јер ми се смучио овај јун у Грчкој) и сви ми говоре да не смијем, јесам ли нормална, како се не бојим... Молим Хрвате да ми кажу да ли би имали нешто против и шта то може да ми се догоди? Или неко из Србије ко је био и шта му се десило, молим вас", написала је она.

Удала се мајка Дарка Лазића, пјевач није присуствовао церемонији

Удала се мајка Дарка Лазића, пјевач није присуствовао церемонији

Њена објава је убрзо постала вирална и изазвала гомилу коментара. Многи Срби су јој се јавили и истакли да су се лијепо провели у Сплиту, а неки су и почели да се шале на рачун њене објаве. Такође, људи из Хрватске су јој рекли да је увијек добродошла.

"Може да ти се деси да се преједеш од превише јагњетине испод пеке. Највећа несрећа која ти се може десити је да вино нестане у кафани у три ујутру", "Срце моје, не будали. Неће ти нико ништа", "Може превише да ти се свиди, то је једини проблем", "Они који те тако упозоравају су вјероватно они који би и сами некоме направили проблем. Слободно дођи", "Ја сам била у децембру прошле године са београдским таблицама, ништа ми се није десило, а ни аутомобилу", писали су јој људи.

Моћна порука Влаховића након Енглеске

Моћна порука Влаховића након Енглеске

"Пола Србије ради сезону на хрватској обали, нисам чула да се жале", "Ништа ти се неће догодити у Сплиту. Сваке године маса људи из Србије долази у Хрватску на љетовање, или на сезонски рад у туризам, или путују Далмацијом и немају се чега бојати", "Иди, бре, па јеси из пећине побјегла, не разумијем? О чему причаш? Средите се сви мало и престаните да ширите глупости", "Прошле године у Сплиту, Подстрана. Газдарица још тражила да јој се јавимо преко Вибера кад стигнемо да не брине како смо прошли у путу", још су неки од коментара, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.