Бизаран злочин

Србин имао однос са љубавницом, па почео да се превија од болова и умро

  • Извор: Мондо.рс
  • 30.04.2024. 13:12

Деведесетих година на југу Србије догодио се вјероватно најбизарнији злочин икад почињен у Србији када је мушкарац, усред односа са љубавницом у њеној кући, изненада почео да се превија од болова и губи свијест.

Жена је, упркос могућим посљедицама по свој брак, одлучила да позове Хитну помоћ. Мушкарац је, прије него што је у болници издахнуо, једино успио да изговори да га ужасно боли стомак.

Одлучено је да се обави обдукција. Спољашњим прегледом тијела обдуценти нису установили ништа сумњиво, али су накнадно увидјели да су човјеку искидани сви унутрашњи органи. Потом су у доњем дијелу стомака пронашли пројектил!

Услиједила је општа невјерица, јер код преминулог није било улазне ране. Поставило се питање - одакле је метак ушао у његово тијело!?


Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића

Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића

Шокиран овим открићем, обдуцент је позвао колеге у помоћ. Тијело је још једном детаљно прегледано и старији обдуцент је открио малу рану на аналном отвору жртве.

Хитац улетио кроз прозор

Утврђено је да је смртоносно зрно управо кроз тај дио тијела улетјело у стомак несрећног љубавника. Почела је истрага. Прва осумњичена за убиство била је љубавница која је рекла да нема никакве везе са тим.

Други на удару нашао се њен муж, али човјек, који није ни претпоставио да га супруга вара, имао је јак алиби - био је на послу у тренутку злочина.

На жениним рукама није било остатака барутних честица, а и полицајци су дошли до закључка да га никад не би убила у својој кући, чак и да је било проблема између њих двоје.


Стижу и разлике: Добре вијести за пензионере у ФБиХ

Стижу и разлике: Добре вијести за пензионере у ФБиХ

Најинтригантније од свега је било што, послије детаљног прегледа собе, није уочен нити један траг који би указивао да је у њој пуцано.

Позвани су највећи стручњаци из домена форензике из Београда. Кренули су да истражују центиметар по центиметар простора и упорност је дала резултат. Како је постојала претпоставка да је метак улетио кроз прозор, пошто је у вријеме односа двоје љубавника он био отворен, ускоро је уочено да су на завјеси, која је била иначе мрежаста, покидана два окца.

Сад се полиција нашла на великом задатку - како и гдје наћи особу која је тај метак испалила. Испоставило се да је живот покојног био без мрље, ако се изузме излет са удатом женом у чијој кући је скончао, и да нико није имао разлога да га убије.

Почела су испитивања мјештана села да ли је неко тог дана пуцао, али сваки покушај да открију починиоца био је безуспјешан. Пошто у мјесту у ком се кобног дана десио несрећни случај није било никакве пуцњаве, инспектори су отишли у сусједно село гдје су чули од једног мјештанина информацију која им је била први траг ка рјешавању овог мистериозног случаја, преноси "Информер".


Син Муамера Зукорлића министар без портфеља, шта то значи

Син Муамера Зукорлића министар без портфеља, шта то значи

Руководећи се тим, истрага инспекторе одводи до једне куће гдје су затекли домаћина, иначе војног пензионера. Питали су га да ли има оружје и кад га је користио. Он им је одговорио да је баш тада чистио пиштољ и да је прије тога испалио метак у ваздух.

Форензичари су упоредили метак, пронађен у тијелу покојног, и тако утврдили да је убијен из тог оружја. Наиме, пројектил који је усмртио мушкарца усред љубавног чина, путовао је километре и слободним падом завршио у његовом аналном отвору!

Полиција је тада оцијенила да је вјероватноћа да неко страда на такав начин равна нули, али да се то ипак догодило. Војни пензионер осуђен је за убиство из нехата, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.