U toku potraga na Savi

Srbija traga za Brankom: Posljednji put viđen prije 10 dana

  • 17.12.2021. 14:02

U noći između 6. i 7. decembra nestao je Branko Mitrović (39), a posljednji put je viđen u Novom selu, Debrc kod Šapca. Policajci danonoćno traže Branka, trenutno je u toku potraga na Savi.

Brankova sestra Andriana smogla je snage kratko da ispriča, šta se desilo sa njenim bratom.

- Mi sumnjamo da je on došao u Beograd, inače je odatle. Nestao je prije tačno 10 dana, a nije ponio ni telefon ni dokumenta, sve je ostalo u kući u selu. Niko ne zna tačno šta je imao na sebi, jakna je ostala u kući, brat mi kaže da je imao još neku crvenu jaknu, možda je nju obukao. Stalno je nosio kačket, visok je i ima baš specifičan hod, nekako kao da je usporen - rekla je Andriana za Espreso.

Prema nezvaničnim informacijama, Branko se nalazi na tzv. žutoj potjernici Interpola, na kojoj se nalaze nestale osobe.

- Juče mi se javila djevojka koja misli da ga je vidjela u Mirijevu, međutim to ništa nije sigurno. Branko nikad nije otišao negdje, a da se ne javi, evo danas je deseti dan kako nema nikakvog traga od njega. Koliko sam shvatila, on je sada na potjernici - ispričala je ona.

Тагови:
  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм