Са 12 метара

Скочио с моста па изненадио спасиоце: "Ви ли мене тражите“

  • Извор: Курир
  • 24.04.2024. 20:29

Мушкарац (45) скочио је око 15.10 часова у Јужну Мораву са Мраморског моста на улазу у село Мрамор.

Он је пао у ријеку са око 12 метара висине али је правим чудом прошао без озбиљнијих повреда.

На лице мјеста брзо су дошли ватрогасци и Хитна помоћ који су "скакача" прихватили, извукли на сигурно и одвезли у Ургентни центар гдје ће бити подвргнут дијагностици ради утврђивања степена повреда.

"Један пролазник је видио човјека како је скочио са моста па је одмах позвао полицију. Човјек који је скочио је био у плавим радним панталонама на трегере и радној блузи. Срећом је ријека надошла па се није повредио јер је скочио сигурно са више од 12 метара висине. Да је скочио када је низак водостај, тешко да би преживио“, прича један мјештанин Мрамора.

Испливао из ријеке и изашао сам на обалу

Он каже да су ватрогасци и полиција који су дошли веома брзо одмах кренули у потрагу за човјеком али га није било у ријеци испод моста. Но, он их је све изненадио када се изненада појавио мокар.

Људи су кренули да га траже а он је дошао са друге стране, низводно, сав мокар и рекао: "Ви ли мене тражите?"

"Он је уствари испливао из ријеке 200 метара ниже и изашао на обалу сам. Изгледа као да нема никакве повреде, прича се да је задобио само двије огреботине“, каже саговорник који се задесио у близини.

Према незваничним информацијама он се враћао из Мерошине када је на мосту одлучио да скочи у ријеку, по свему судећи, због одређених личних проблема.

Хитна помоћ одвезла је човјека који је скочио у ријеку на даље прегледе у УКЦ Ниш, након чега ће тек бити познато да ли је озбиљније повријеђен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм