Србија

Рускиња преселила у Београд и изнијела утиске: Пустићу вам овај снимак

  • Извор: Нова.рс
  • 03.11.2023. 21:24

Елизабет, Рускиња која се на ТикТоку представља као "Лизза_тар“, подијелила је са својим пратиоцима низ видеа о свом животу у Србији, тачније Београду, гдје се преселила са својим дечком.

"Ако ме неко буде питао како Срби третирају Русе, пустићу им овај снимак“, написала је она уз видео из теретане гдје у позадини иде руска пјесма, што ју је изгледа посебно одушевило.

У наставку је указала на још пријатних изненађења која су је дочекала у Србији.

"Прва ствар која ме је изненадила када сам дошла у Србију био је број људи који зна енглески језик, односно цјелокупно знање енглеског језика је овдје сјајно. Са око 80 одсто људи са којима сам причала могла сам да се споразумијем. Посебно млади, они тако течно причају енглески да се може помислити да им је то матерњи језик. Ова ствар се тако разликује од Турске, гдје сам живјела и гдје је било тешко пронаћи неког ко зна енглески чак, и неки основни ниво. А што се тиче Русије, тамо само млади причају солидно. Зато Срби, која је ваша тајна?“, питала је она на крају свог видеа.


Хајде сад да вас чујем: Ђоковић одговорио бахатој публици

Хајде сад да вас чујем: Ђоковић одговорио бахатој публици

Посебно хвали и храну, каже да јој је пљескавица "апсолутно преукусна“, а чини се да су јој и цијене ок. Лиз је открила колико она и њен момак потроше на храну на мјесечном нивоу у Београду.

"Највише купујемо у великим маркетима, тамо купујемо основне ствари на недјељном нивоу, али свакако ако желимо неки слаткиш или нешто, одемо и до оближње продавнице. Тако да за овај мјесец потрошили смо 45.500 динара што је неких 385 евра за двије особе“, израчунала је она.

Са друге стране, лоше утиске покупила је – на пјешачком прелазу.


Голотиња у српском ријалитију: Скинули се и завршили под тушем

Голотиња у српском ријалитију: Скинули се и завршили под тушем

"Оно што ме је шокирало јесте да у Србији, када као пјешак прелазите улицу, аутомобили могу да прелазе заједно са вама, буквално возе поред вас. Ово се односи на ситуацију када аутомобил треба да скрене лијево или десно, а пјешаци имају зелено свјетло. То ми је хаотично. Како могу да имају зелено свјетло и пјешаци и аутомобили? Углавном возачи стану али има и оних који не желе да вас примијете, не знам како овакво правило уопште постоји?!“, објаснила је Елизабет.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.