Врше претрес

РОСУ упала у болницу у Косовској Митровици

  • 29.09.2023. 08:14

У KБЦ у сјеверном дијелу Kосовске Митровице јутрос је дошло до насилног упада од стране РОСУ, потврдио је директор те установе др Златан Елек.

Елек каже да су припадници РОСУ још увијек у болници и да раде претрес, што изазива узнемиреност код запослених али и код пацијената.

– Врше претрес вешернице и одређених канцеларија на улазу у болницу. Без икаквог знања управе болнице и менаџмента болнице, др Драгиша Миловић и ја као директор, успоставили смо контакт са њима, рекли су нам да имају налог од Суда за претрес. Још се налазе у болничком кругу, велико је узнемирење код пацијената и запослених – наводи Елек, преноси Kосово онлајн.




Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм