Tasos

Riješena misterija nestanka srpske porodice u Grčkoj

  • Извор: Курир
  • 09.08.2023. 08:45

Poslije vijesti da su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine sa dvoje maloljetne djece nestali u Grčkoj, cijela Srbija se digla na noge.

Prema posljednjim informacijama koje su objavljene na društvenim mrežama, javila se djevočica i rekla da je sve u redu.

"Djevojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji, ovdje u Grčkoj. Čim se čujemo i sa roditeljima od djevojčice, javićemo nove informacije", navodi se u objavi.

Srpska porodica nestala u Grčkoj

Srpska porodica nestala u Grčkoj

Kako se dalje dodaje, javili su se i roditelji i potvrdili da su na Tasosu.

"Zvali su i roditelji, u Limenariju su na Tasosu, pukao im ekran na telefonu na kom koriste viber, zato ih nije bilo", dodao je neko.

Podsjetimo, kako su pisali mediji, porodica se nalazi u Grčkoj, na Tasosu, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji.

Po devet beba u Banjaluci i Doboju: U Srpskoj rođena 31

Po devet beba u Banjaluci i Doboju: U Srpskoj rođena 31

“Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smještaj. Zbog cijele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima. Majka nestalog Aleksandra je u strahu, pa je zvala rođake da pokrenu potragu. Imamo samo informaciju da su dobro, ali ne znamo gdje se tačno na Tasosu nalaze”, rekao je sinoć odlično obaviješteni izvor Kurira.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, sa dvoje maloljetne, pošli su iz Jagodine u nedjelju, a poslije prelaska granice niko ih nije čuo ni vidio.

Ono što je AEK uradio tokom NATO bombardovanja Srbi nikada neće zaboraviti

Ono što je AEK uradio tokom NATO bombardovanja Srbi nikada neće zaboraviti


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм