Novi napad na Kosovu i Metohiji

Pripadnici ROSU ranili Srbina kod Bistričkog mosta

  • 11.04.2023. 07:44

Srbin M. Ј. iz Zvečana ranjen je kasno sinoć iz vatrenog oružja nedaleko od tog mjesta u blizini Bistričkog mosta.

Kako nezvanično saznaje Kosovo onlajn, na njega su, dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu, pucali pripadnici specijalne jedinice tzv. Kosovske policije - ROSU.

Prema riječima doktora Nikole Radojičića, dežurnog hirurga KBC "Kosovska Mitrovica", M.Ј. je operisan i nalazi se u šok sobi.

- Nešto poslije 22 sata na naše odjeljenje primljen je pacijent sa prostrelnom ranom koju je zadobio u predjelu desne strane grudnog koša. Doveden je u stanju hemoralgijskog šoka, hitno je primljen i operisan. Zaustavljeno je krvarenje i on je sada trenutno van životne opasnosti i smješten je u jedinici intenzivne njege na dalje praćenje - rekao je Radojičić za Kosovo onlajn.

Kako kažu u Domu zdravlja Zvečan, gdje je M. Ј. primljen i odakle je sanitetom prevezen u bolnicu u Sjevernoj Mitrovici, ranjeni je rekao da su na njega pucali pripadnici ROSU jedinice u blizini Bistričkog mosta dok je vozio automobil na magistralnom putu od Leposavića ka Zvečanu.

(Foto: Kosovo Online)



Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм