Aleksandar Vulin

Pratimo bezbjednosnu situaciju

  • 01.10.2018. 13:15

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da se bezbjednosna situacija na prostoru Srbije pažljivo prati, te da nema najave bilo kakvog uznemiravanja, niti da nešto negativno može da se desi.

"Uvek morate da vodite računa u svakom trenutku i o svakom delu vaše teritorije, bez obzira da li je to Bujanovac, Preševo, Medveđa, Novi Sad ili Vranje", rekao je Vulin novinarima u Vranju, odgovarajući na pitanje o povišenom stepenu borbene gotovosti Vojske Srbije i bezbjednosnoj situaciji u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa. 

On je istakao da sve nadležne službe uvijek vode računa, te podsjetio da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić juče iznio stav da borbena gotovost do daljeg mora da bude na povišenom nivou dok god situacija na Kosovu i Metohiji ne bude savršeno jasna i ne bude bilo bilo kakvih prijetnji po život Srba koji žive na tom prostoru. 

Vulin je ponovio da je borbena gotovost povišena u skladu sa aktuelnim potrebama i biće tako dok se drugačije ne naredi, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Тагови:
  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.