Нови детаљи

Послушајте аудио снимак: Бојан Мијаиловић је стријељан!

  • Извор: Курир
  • 02.10.2023. 06:47

Србина са Kосова и Метохије Бојана Мијаиловића злочинци су убили кад се предао и није пружао никакв отпор. Заштићени свједок описао је крвопролиће и зверско убиство Мијаиловића у Бањској.

Снимак његовог шокантог свједочења објавила је ТВ Пинк.

- Дана 24. септембра задесио сам се у селу Бањска, гдје сам се срео са групом наших људи у иниформама. Пришао сам код њих и питао је ли потребна нека помоћ. Нисам знао о чему се ради, рекао сам да знам овај терен, је ли треба нешто да вам се помогне. Одједној је почела да пуца на нас косовска полиција. Мислио сам да нико жив неће да се извуче, значи пуцали су из свега и свачега - рекао је између осталог он у аудио снимку који је емитован у емисији Хит твит.

- Пуцали су на нас са свих страна, значи нисам уопште знао шта се догађа. Рекао сам да знам овај пут, тамо може да се бјежи, кренуо сам да бјежим, за мном је кренуо и Бојан Мијаиловић. Тако трчећи кроз шуму путем јурила нас је група косовских полицајаца која је пуцала за нама. Без икаквог упозорења, стој, стани... Били смо без пушака, без ичега. И још неких пар метара погодили су и њега и мене. Он је пао на пут није више могао да бјежи, а ја сам скочио под пут мало да се склоним. И тако кад сам се подигао да видим шта је и како је видио сам да су њему пришли група полицајаца и са неке непосредне близине од два метра пуцали су у њега. Ја сам се ту још пар секунди задржао, видио сам да ми је живот у опасности, кренуо сам да бјежим и они су ме опет примијетили, наставили су да пуцају за мном. Ја сам знајући те путеве успио да се извучем до неког потока и даље шта је више било ја стварно не знам - навео је он.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм