Zvonimir Stević

Poslanik gledao filmove za odrasle tokom sjednice o KiM, Dačić traži ostavku

  • Извор: Танјуг
  • 07.02.2023. 11:42

Narodni poslanik SPS Zvonimir Stević treba da podnese ostavku i očekujem da to učini danas, izjavio je Tanjugu lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, povodom snimka koji se pojavio u medijima.

Mediji su prenijeli da je narodni poslanik iz redova Socijalističke partije Srbije, Zvonimir Stević, za vrijeme posebne skupštinske sjednice o Kosovu i Metohiji gledao filmove za odrasle.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako taj poslanik, sedeći u skupštinskoj klupi, više od minut i po posmatra sporni snimak na svom mobilnom telefonu, dok za govornicom traje žučna rasprava o Kosovu i Metohiji.

Na snimku koji je objavljen na Tviteru vidi se i eksplicitan sadržaj "filma za odrasle", a napravljen je odozgo, odnosno poslanika je snimao neko ko se nalazio iznad njega.

Snimak poslanika se masovno proširio društvenim mrežama.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм