Beograd

Ponovo vožnja u kontrasmjeru

  • Извор: Мондо.рс
  • 13.09.2023. 08:18

Na društvenim mrežama ponovo je objavljen snimak vožnje u kontasmjeru. Kako se navodi, vozač automobila nepropisno i nebezbjedno je upravljao vozilom od aerodroma prema isključenju za Surčin.

Snimak je objavljen na Instagram stranici 192_rs. "Od aerodroma prema isključenju za Surčin. Dalje je nastavio ka Ostružnici. Policija je obaviještena", navodi se u opisu. Na snimku se vidi kako vozač automobila ide preticajnom trakom u kontrasmjeru. 

Brojni korisnici komentarisali su vožnju. "Ovo mora biti još jedan od izazova, ne može biti da svaki dan neko vozi pun gas u kontrasmjeru bez da pokuša da se okrene", "Ovo treba da se tretira kao pokušaj ubistva i da se kažnjava kao pokušaj ubistva", "Ali zašto u preticajnoj traci, svaki put?", samo su neki od komentara. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм