KiM

Policija u Prištini negira da je uhapšen Zoran Mihajlović

  • Извор: СРНА
  • 16.12.2022. 19:12

Policija samoproglašenog Kosova negirala je da je uhapsila bivšeg policajca Zorana Mihajlovića u Sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, kao i da su njeni pripadnici na sjeveru spriječili radnike elektrodistribucije da saniraju kvar na električnoj mreži.

"Nema zvaničnih informacija policije Kosova o hapšenju dotične osobe", navodi se u saopštenju policije samoproglašenog Kosova.

U saopštenju se dodaje i da kosovska policija nije ometala i ne ometa ni pod kojim okolnostima, nijednu instituciju ili zaposlenog koji službeno obavljaju svoje dužnosti. "Naprotiv, u ovom slučaju su preduzete radnje u saradnji sa nadležnim organima na rješavanju i otklanjanju ovog problema u elektroenergetskoj mreži", navodi se u saopštenju policije samoproglašenog Kosova.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je u Kosovskoj Mitrovici danas uhapšen bivši policajac Zoran Mihajlović, čime premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nastavlja politiku progona Srba na Kosovu i Metohiji.

"Danas je Zoran uhapšen za navodne ratne zločine, a juče drugi policajac Slađan Trajković. Jasno vam je šta je Kurtijeva ideja, da bukvalno progoni naš narod i da se sveti Srbima, pogotovo onim Srbima koji su napustili sve prištinske institucije na sjeveru Kosova", rekao je Petković i podsjetio da je sedmi dan kako je u pritvoru Dejan Pantić o kome porodica još ništa ne zna.

  • 10:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 11:30 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)