Изашао из притвора

Отац осумњиченог за убиство мале Данке: Све је намјештено

  • Извор: Курир
  • 29.05.2024. 18:27

Радослав Драгијевић, отац Дејана који је осумњичен за убиство Данке Илић, изашао је данас из притвора у којем је био јер постоји оправдана сумња да је свом сину помогао да се ријеши тијела дјевојчице.

Убрзо након изласка, он се огласио за медије.

Како је рекао, јутрос је изашао из затвора гдје је провео два мјесеца.

- Било ми је тешко. Изгубио сам сина и жену. Вратио сам се у празну кућу. Нико ме није дочекао. Не знам шта прво да урадим, сједим и гледам у зидове и плачем - рекао је Радослав.

Он је рекао и да му је "сваки дан било све теже".

Нови хит на Нетфликсу разочарао, крива Џенифер Лопез

Нови хит на Нетфликсу разочарао, крива Џенифер Лопез

- Један од затвореника је покушао да ме бије. Срећом, спријечили су га. Боравак тамо је и поред тога био тежак. Испитивали су ме, ишао сам на полиграф. Први пут сам пао на полиграфу. Питали су ме свакаква глупа питања, од тога да ли сам ја копао у пола ноћи и премијештао тијело до тога гдје је то дијете, али шта ја да кажем кад ништа не знам. Ја сам болестан, такорећи једном ногом сам у гробу. Ја и код куће не могу ништа да копам, а камоли да идем у пола ноћи и копам због тако нечег - рекао је Драгијевић у својој срамној изјави.

"Мислим да је ово намјештаљка"

Драгијевић је рекао да не може да повјерује у кривицу и умијешаност својих синова у убиство дјевојчице Данке Илић.

- Вјерујте ми више ни сам себи не могу да вјерујем, како ја да знам шта су моји синови радили и да ли су умијешани. Искрено да кажем, ја све мислим да је ово намјештаљка, неко нам је све ово намјестио, али сад је готово - рекао је Драгијевић за "Курир"

"Имам здравствене проблеме"

Он је рекао да мора да подигне новац који му је остао од сина како би платио трошкове, а онда и да посјети љекара због здравствених проблема.

- Морам да подигнем новац од сина, немам од чега да живим. Тек треба да платим све трошкове. Морам код љекара да одем и то морам да замолим комшије да ме одвезу, а мораћу да им платим за то. Неће ме нико возити бесплатно, а ја сам не могу - тврди Драгијевић.

"Дејан је пропао"

Како каже, видио је и сина Дејана који је оптужен за убиство дјевојчице и који је то сам и признао на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.

Ужас на Косову: Оскрнављено православно гробље, вршени сатанистички ритуали

Ужас на Косову: Оскрнављено православно гробље, вршени сатанистички ритуали

- Пропао је. Ништа не говори. Не знам шта ли се њему врти по глави. Све се надам да ово све није истина, али ко зна - рекао је Драгијевић за "Курир".

Дјевојчицу бацили на депонију

Подсјетимо, двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила Срђана и Дејана из Бора, за које се сумња да су дјевојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тијело ставили у гепек кола и однијели на депонију.

Тијело дјевојчице још није пронађено.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: