Ниш

Оскудно обучена пацијенткиња правила провокативне фотографије у амбуланти

  • Извор: Агенције
  • 21.01.2024. 15:46

Дом здравља у Нишу предузеће законом предвиђене мјере против пацијенткиње К. Ђ. због "провокативних и увредљивих" селфи фотографија и видео записа, које је направила у ординацији службе опште медицине и здравственој амбуланти у Доњој Врежини, најавила је данас помоћница директора те здравствене установе Данијела Нешић.

Она је на свом Фејсбук профилу подијелила поменуте фотографије пацијенткиње и споран видео и навела да је К. Ђ. таквим понашањем нанијела велику штету угледу Дому здравља.

Нешић је додала да је видео снимак "понижавајући" за медицинску струку, а на њему се види оскудно одјевена пацијенткиња како сједи и позира за столом, на мјесту које је намијењено медицинским сестрама.

У коментарима на ову њену објаву, други корисници Фејсбука су "додали" и друге фотографије К.Ђ. такође снимљене у том Дому здравља, у којима позира обучена у доње рубље и докторски мантил, крај болничке картотеке.


Спомињао се сифилис: Шта су црвене мрље на Трамповој руци

Спомињао се сифилис: Шта су црвене мрље на Трамповој руци


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм