Selo Klokot

Oglasio se otac mladića kojeg su Albanci pretukli kada se vraćao sa liturgije

  • Извор: СРНА
  • 07.01.2023. 17:10

Srbin Ivica Tomić iz sela Klokot izjavio je da je veoma razočaran i uznemiren nakon što su njegovog sina Stefana protekle noći pretukla osmorica Albanaca, kada se sa rođakom vraćao sa ponoćne Božiće liturgije.

"Moj sin se vraćao iz crkve sa bratom od tetke i dok su prolazili pored lokalne kafane ‘Kalaja’, sa druge strane puta izašla je grupa od osam Albanaca i nasrnula na njih nanijevši mom sinu povrede na oku, rebru, oba koljena i na laktovima. Psovali su im ‘srpsku majku’", rekao je Ivica Tomić za “Kosovo onlajn”.

On je dodao ga je sin pozvao telefonom i obavijestio šta se dogodilo i otišao da prijavi slučaj u obližnjoj u policijskoj stanici.

"Razočaram sam, jer su mog sina na ispitivanju u policiji zadržali do jutros u sedam časova, kao da je on počinilac. Ni kriv, ni dužan", istakao je Tomić.

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila je da i ovaj mučki napad na srpsko dijete pokazuje antisrpsku histeriju koja vlada na Kosovu i Metohiji i koliko su Srbi, posebno južno od Ibra ugroženi.

Pripadnik kosovske bezbjednosne službe albanske nacionalnosti ranio je juče Stefana (11) i Miloša Stojanovića (21) na koje je pucao iz vatrenog oružja dok su se vraćali iz sječe Badnjaka u selu Gotovuša kod Štrpca.

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)