KiM

Oglasila se porodica Dejana Pantića: "Zvao me predsjednik Vučić"

  • Извор: Агенције
  • 28.12.2022. 12:04

Policajac Dejan Pantić, koji je uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje 10. decembra biće pušten u kućni pritvor, a njegova supruga kaže da joj je danas najdraži dan u životu.

"Čula sam vijest, evo prije vas me je zvao predsjednik Vučić, rekao je da je sve učinio, da se trudio, da je trud uspio. Pitao me kako osjećam", kaže za Novosti Suzana Pantić supruga uhapšenog Dejana Pantića, poslije čijeg hapšenja su uslijedile barikade na Kosovu i Metohiji.

Na pitanje kako se osjeća, ona kaže:

"Ovaj dan mi je najdraži u životu".

Nakon vijesti da će Pantić biti pušten iz zatvora oglasio se i njegov sin Predrag i rekao da je još uvijek ushićen i ne vjeruje šta se dešava, kao i da nema tačnu informaciju o tome kada će se njegov otac vratiti kući.

"Čuli smo se i sa predsjednikom Vučićem. Ne znamo kada će krenuti kući, advokat nam je rekao da će biti pušten u kućni pritvor, ali još nemamo 100 dosto zvaničnu informaciju", naveo je on za Telegraf.rs.

Kako je dodao, situacija na KiM je i dalje veoma komplikovana i zbog barikada na sjeveru nemaju pojam o tome kada će Dejan doći kući, ali ono što je bitno je da djeluje kao da je pravda pobijedila.

(Foto: Printscreen/Kurir)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 22:55 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 23:40 Ноћни програм

    Ноћни програм