"Док сам се окренула, није је било"

Огласила се мајка нестале Данке (2)

  • Извор: АТВ
  • 26.03.2024. 20:48

У Брестовачкој бањи више стотина људи непрестано дозива двогодишњу Данку која је нестала данас док се са мајком и годину дана старијим братом играла у Бањском пољу.

"Живимо у Бору. Довела сам их да се мало истрче и прошетају. Моји су поријеклом одавдје и као дијете сам ту често боравила", прича Данкина мајка Ивана. Први пут у Србији покренут је систем "Пронађи ме". Дјевојчица на себи има маслинасто зелену јакницу и љубичасте панталоне.

Коса јој је везана у репић. "Док сам се окренула, није је било. Она још нема двије године, у мају ће их напунити. Не говори још. Звала сам је, дозивала, није ми се одазвала. Ту у близини има једна шумица. Молим Бога да је што прије нађемо", очајна је Ивана.

Хитно прекинут програм РТС-а: Водитељка издала хитно саопштење

Хитно прекинут програм РТС-а: Водитељка издала хитно саопштење

За Данком трага и полиција и ватрогасци, а на терену су и припадници Горске службе спасавања, бројни мјештани. Непрестано стижу и грађани Бора. Претражује се сваки педаљ овог урбаног насеља једне од најљепших бања Србије, Брестовачке. И родитељи и пријатељи моле све који су видјели Данку да се јаве најближој полицији, јер је будући да почиње киша и да пада мрак, свака информација важна.

Родитељи су апеловали на све људе које је виде да одмах позову полицију или се јаве на број 0652816041.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм