Нови Београд

Огласила се дјевојка која је претучена у кафићу: Уморна сам од свега

  • Извор: Телеграф
  • 11.09.2024. 18:18

Мушкарац Л.Ђ. (27) који је претукао дјевојку и њену другарицу у кафићу на Новом Београду је по одлуци суда пуштен на слободу, а како је испричала његова бивша партнерка С.С, иначе жртва са снимка који је шокирао Србију, уложена је жалба на одлуку. Она сада чека позив на саслушање.

"Уложена је жалба на ову одлуку да се он пусти на слободу. Надам се да ће правда овог пута бити задовољена. Уморна сам од свега и није ми добро, само желим да се овај пакао који проживљавам, ова агонија што прије заврше. Чекам да ме позову на саслушање", изјавила је она.

Страшан снимак: Дјевојка претучена испред ресторана - крваву је снимали, умјесто да помогну!

Страшан снимак: Дјевојка претучена испред ресторана - крваву је снимали, умјесто да помогну!

Да подсјетимо, он је све признао у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду и тужилац је за њега тражио притвор. Међутим, одбијен је.

Ватра куља из хаубе: Драма на искључењу са ауто-пута, гори аутомобил

Ватра куља из хаубе: Драма на искључењу са ауто-пута, гори аутомобил

"Дечко је пуштен на слободу. Плашим се за свој живот, моје другарице и цијеле породице. Оно што сте видјели на снимку није ништа. Претрпјела сам језиво злостављање као и сви људи око мене. Није ми јасно како је донијета оваква одлука?! Чули смо да је његов отац платио, потплатио некога да му не би био одређен притвор", изјавила је она.

Окривљени је у потпуности признао извршење кривичних дјела која му се стављају на терет. Признао је да је у ресторану на Новом Београду претукао своју бившу емотивну партнерку С.С. и њену другарицу Ј.Б. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)