Нестао у Младеновцу

Од Луке већ 7 дана нема ни трага ни гласа! Нестао послије саобраћајне несреће

  • Извор: Мондо.рс
  • 02.09.2024. 09:56

"И даље немамо нове информације", ријечи су Душана, брата Луке Вуксановића из Београда који је нестао прије недјељу дана у Младеновцу након што је доживио саобраћајну несрећу. Његови најближи данима трагају за њим, међутим, због неприступачног терена на којем је нестао, они позивају грађане који могу да дођу да им помогну.

"Остаје да је претрага терена у понедјељак у 10 часова на мјесту несреће - скретање за Сопот код ћевабџинице "Walter". Сви људи који могу да дођу нека се јаве на број телефона 061/1399-399 поруком, најбоље за нас да нас не засипају позивима", каже брат несталог младића.

"За 40 секунди је невјероватно да нестане"

Подсјетимо, како је Лукина старија сестра испричала, Лука је био сам у колима и кренуо је код другара. На наплатној рампи, како је објаснила, причао је са радницом због НПА, јер му се није добро очитала наплата, због чега се враћао.

Срушио се хеликоптер: Страдали украјински пилоти

Срушио се хеликоптер: Страдали украјински пилоти

"Послије седам километара од наплатне рампе се десило то што се десило. Аутомобил је наставио право, није скренуо, и излетио је са пута. Међутим, како нам је полиција рекла, судећи по снимцима које су видјели, послије 40 секунди се појавила жена. Стала је колима, људи из оближњег ресторана су излетјели одмах. Међутим, за 40 секунди да неко нестане је просто невјероватно", испричала је она.

"Да је одлучио да побјегне - понио би макар телефон"

Породица је потврдила да се за Луком трага већ недјељу дана, али и да се потрага проширује усљед широког и неприступачног терена.

У Бањалуци горио порше рент-а-кар агенције

У Бањалуци горио порше рент-а-кар агенције

"Ми смо и данас ишли да претражујемо то мјесто. Међутим, нас троје не може пуно. Из Горске службе су нам рекли да би требало најмање 50 људи да иде, да се држе за руке и да се тако претражује подручје. Али подручје је такво да не могу људи да се држе за руке и да се крећу, па смо одлучили да организујемо потрагу у понедјељак, у 10 ујутру. Ко жели и може да дође. Планирамо и воду да организујемо и све, да подијелимо флајере са бројем телефона у случају да се неко тамо изгуби. Да се иде у пару. Веома је непрегледан и незгодан терен. У ауту су биле све Лукине ствари: телефон, новчаник, картице, лична карта, кључеви од куће. Да је одлучио да побјегне, понио би бар телефон. Јавио би се нама, породици, писао би неком странцу, некако би нам се јавио да је жив и здрав. Знао би да смо видјели за несрећу, да нас је звала полиција", додаје сестра.

"Невјероватно нам је да се овако нешто деси"

"Није имао никаквих проблема ни са ким. Све је било скроз океј. Дечко је планирао да прави радионицу у својој кући. Имао је велике планове за будућност. Он је био срећан због онога што постиже у свом животу и то сигурно није урадио из лошег стања свијести. Просто нам је невјероватно да се тако нешто десило", каже Лукина старија сестра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Ред Рок (12+) (Р)

    Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:45 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица