Потрага траје

Нелогичности у изјави мајке мале Данке

  • Извор: Курир
  • 28.03.2024. 16:34

Припадници МУП-а су након 27 сати детаљне претраге терена обуставили даљу претрагу с обзиром на то да сви досадашњи резултати указују да се дјевојчица не налази на овом подручју површине од око 10 квадратних километара. Међутим, и даље је мистерија како је двогодишња Данка Илић нестала у уторак поподне.

Младен Радуловић, новинар Курира, био је током целог јучерашњег дана на мјесту нестанка мале Данке гдје је читаоцима Курира доносио најновије информације са терена.

Сада се у гостовању у емисији Пулс Србије дотакао нелогичности у изјави мајке мале Данке.

ОХР преко патријарха Порфирија тражио састанак Додика и Шмита

ОХР преко патријарха Порфирија тражио састанак Додика и Шмита

- Одмах да разјаснимо кључну ствар у цијелој истрази. Било је полицијско откриће да се заправо не слаже изјава мајке са неким реалним стањем на терену. Она је према првим информацијама рекла да је дјетету дала воду из куће. То је информација која је процурила заправо до нас новинара током јучерашњег дана. Када је полиција дошла на лице мјеста, открила је да је викендица закључена и одмах је ту дошло до неподударања у изјави стања на терену и онда је одлучено да се мајка испита. Дакле, мајка је рекла да је ушла у кућу и да је дала дјетету воду, а кућа је била закључена и онда је одмах било нелогично да је она могла да уђе у кућу. Кућа је под кључем и очигледно да је тамо један велики крш, чим је багер стигао, значи мора да се та кућа рашчисти. То је једна појатат кућа која није употребљива, већ се користи да се скува кафа или евентуално неки ручак у природи, али кућа не може да се искористи као мјесто да се преспава. Зато је багер стигао да би раскрчио читав тај хаос тамо у том дворишту, тако да се полиција послије усмјерила на мајку и тражиле њен телефон како би реконструисала њену комуникацију током последњих дана - рекао је Радуловић.

Радуловић се потом осврнуо и на систем "Пронађи ме".

Перо (86) са Озрена вјерује да је остао неожењен јер му је бачена црна магија

Перо (86) са Озрена вјерује да је остао неожењен јер му је бачена црна магија

- Први пут смо имали укључивање тог система "Пронађи ме", заправо српска верзија система "Амбер алерт" и видјели смо како то функционише. Лично могу да кажем да сам задовољан степеном на који је јавност обавијештена. Надам се да ће током следећих случајева, колико ми желимо да их не буде, да ће опет бити систем укључен и да ће људи такође у великом броју одазвати.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.