Током ноћи

На КиМ приведени малољетници због наљепница са обиљежјима Црвене звезде

  • Извор: Косово онлајн
  • 07.07.2024. 15:59

Косовска полиција привела је током ноћи једну особу због лијепљења памфлета који, како наводе, изазивају мржњу, а у питању су наљепнице са обиљежјима навијача Црвене звезде.

По истом поступку, полиција је обавила информативне разговоре са још три особе, док је у току разговор са још једном особом.

"Синоћ око 01.00 ујутру затечено је лице које је лијепило памфлете који су након провјере довели до покретања случаја изазивања мржње. То лице је приведено по налогу тужиоца, а до сада су идентификоване још четири особе", наведено је из полиције.

Додају да су са тројицом обављени разговори, као и да су пронађени материјални докази који поткрепљују кривично дјело изазивање мржње, као и да је заплијењено 1.500 наљепница.

У току је информативни разговор са петом особом.

"Осим прве особе која је ухапшена, остале три су након обављеног разговора пуштене у редовном поступку. Све идентификоване или испитане особе (укључујући и притвореника) су малољетне", наводи се из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм