Нови Сад

Младић пао са моста у ријеку, покренута потрага

  • Извор: Мондо.рс
  • 16.02.2024. 18:25

Новосађанин Н. С. (33) пао је у Дунав са ограде моста "Дуга" ноћас око три сата послије поноћи, након чега му се губи сваки траг.

Према првим информацијама, он и његов пријатељ В. Р. (26) враћали су се из ноћног провода, када се Н. С. у једном моменту попео на ограду моста и кренуо да шета по њој, али се оклизнуо и упао у ријеку са велике висине. Његов пријатељ је одмах позвао полицију, са којом су убрзо пристигле и екипе Ватрогасно-спасилачке службе и Граничне полиције. Међутим, Н. С. није пронађен у реци.

Надлежни тужилац је такође изашао на мјесто несреће и наложио алкотестирање В. Р. којим је установљено да је имао алкохола у крви. Прегледом снимака са надзорних камера, утврђено је да је говорио истину о околностима трагедије. О свему је обавјештена породица и Одјељење за потраге, а отац Н. С. је званично, по процедури, пријавио нестанак сина.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм