Teške povrede

Mladić izboden u Zemunu, prevezen u bolnicu

  • Извор: Телеграф
  • 30.08.2021. 09:14

Mladić star 19 godina izboden je u 2.19 časova u Zemunu, u Ulici Filipa Višnjića.

Tom prilikom zadobio je teške tjelesne povrede sa kojima je vozilom Hitne pomoći prevezen na KBC Bežanijska kosa, navodi Tanjug.

Inače, prethodna noć u Beogradu protekla je u znaku teških saobraćajnih nesreća.

U Batajnici je u 21.01 časova došlo do saobraćajne nesreće, u kojoj su lakše povređena trojica muškaraca starosti oko 20 godina.

Pola sata poslije ponoći, dogodila se saobraćajna nesreća u ulici Ilije Babića, ispred broja 1 na Umci, u kojoj je lakše povređen muškarac starosti 48 godina.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 05.12 u Maršala Tita, na početku Dobanovaca, kada je jedan muškarac od 25 godina u alkoholisanom stanju prevezen na Urgentni centar.

Takođe, u teškoj saobraćajki koja se dogodila u Zemunu, stradalo je dijete staro 13 godina. Povrijeđeno je još četvoro djece i djevojka od 18 godina.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм