Филмска сцена

Мислио да га полиција јури, а они му помогли приликом порођаја супруге

  • Извор: ТВ Прва
  • 11.06.2024. 21:37

Један дјечак из Падине одлучио је да се роди мало раније и брже него што су родитељи очекивали. Водењак младе мајке је пукао, порођај је кренуо брзо и све би то било мање драматично да мајка није требало да се породи у Београду, на Звездари! Ко зна да ли би тако и било да његовог тату због пребрзе вожње патроле полиције нису двапут заустављале, а онда су породици обезбиједиле помоћ да на жељеној адреси дочека свог трећег члана.

Мајор полиције Драган Василић, замјеник командира саобраћајне полиције Панчево и Небојша Спасић, полицајац, гостујући у "Јутру" на ПРВА ТВ испричали су како је то изгледало.

- Ја сам био у склопу те друге патроле која је зауставила овог возача са породиљом у возилу. То вече је изгледало уобичајено, као и свако друго вече. Наш посао је такав, динамичан, тако да обично очекујемо неочекивано. Изненађење је услиједило када смо у Црепаји из правца Ковачице зауставили возило, чији возач нам је одмах саопштио да је са њим у возилу жена која се порађа.

- Ми смо му одмах омогућили да настави даље кретање и мени је тада кроз главу прошло да он баш није фокусиран на вожњу и на саобраћај, јер мора пажњу да обрати на госпођу која је била поред њега. Тада сам позвао прву наредну патролу која је била у насељу Скробара у сјеверној индустријској зони града Панчева. У тој патроли се налазио Небојша заједно са полицајцем Ђукић Стефаном и нашим командиром саобраћајне полиције у Панчеву Александром Миљковић - рекао је Драган, а Небојша се надовезао:

- Пола сата прије поноћи нам је заједно командир јавио путем телефона да се возило ка Панчеву креће великом брзином, да је у питању инострано возило и да је у возилу породиља, након чега смо ми брзо донијели одлуку да сачекамо возило како бисмо га испратили до Панчева. С обзиром да је био викенд, ми смо сачекали возило, возило је прошло, кренули смо за возилом под ротацијом, гдје смо се кретали поред возила и кроз прозор рекли да нас прати. Након чега је, претпостављам, возач схватио о чему се ради. Кретали смо се ка Панчеву гдје смо му чистили пут. С обзиром да је био викенд, субота, мало већи интензитет саобраћаја је био, тако да смо стигли на вријеме - испричао је Небојша.

(Фото: ТВ Прва)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.