Leskovac

Meštani tvrde da je žena koja je ubila i zabetonirala muža imala tešku sudbinu

  • Извор: Агенције
  • 06.07.2022. 21:56

Biljana Stojanović, koja je prošle nedjelje pronađena mrtva u pomoćnom objektu porodične kuće, a za koju se sumnja da je u istoj toj prostoriji ubila i zabetonirala muža Ivana, živjela je tužnu sudbinu, koja se tako tragično i završila.

U leskovačkom selu Veliko Trnjane, gdje su pronađena tijela supružnika, još ne mogu da vjeruju da je takav zločin počinjen u njihovom komšiluku. Biljanu znaju kao veselu, iako joj život nije baš ispisao bajku.

Prema riječima mještana ovog sela, Biljanin pokojni otac i njena maćeha silno su željeli dijete i dugo su pokušavali da ga dobiju, ali nisu mogli. Zbog te nesreće, Biljanin otac je kao surogat majku našao ženu iz Leskovca, koja iz svog prvog braka ima dvije kćerke i koja je pristala da rodi Biljanu i da je porodici Stojanović.

"Biljana je poznavala biološku majku, ali je Stojanka bila tu kao njena prava majka. Bili su u dobrim odnosima, ali nekako se uvijek vidjelo da ne funkcionišu kao normalna porodica. Evo, sad Biljanino i Ivanovo najmlađe dijete, sin, zbog cijele ove situacije boravi kod te bake u Leskovcu - kaže mještanin za 24sedam.

Mještani ističu i da je Biljana bila mnogo vezana za oca i da se zato, kad su mu davali pomen, i Ivan vratio iz Rusije. Međutim, od tada ga više niko nije vidio tri godine.

"On je tada došao jer je bila godišnjica smrti njenog oca. Bio je kod mene i rekao da će biti tu neko vrijeme i da bi trebalo da najstarijoj kćerki kupe stan u Beogradu, da ode na studije, ali ga poslije toga više niko nije vidio. Biljana je samo nastavila njegovu priču, da je morao da se vrati jer taj stan treba da se kupi, i zato niko od nas nije ništa posumnjao",kaže komšija Stojanovića.

Mještani govore da se Biljana sasvim normalno ponašala.

"Redovno je išla na veselja i proslave. Bila je nasmijana, igrala je, niko ne bi rekao da nešto krije, a kamoli ovo. Sve je tako smišljeno da ne znam da li bi iko to mogao da odgonetne", kaže sagovornik.

Uključena i treća osoba?

Policija u Leskovcu intenzivno radi na rasvjetljavanju misterije u Velikom Trnjanu, a opravdano se sumnja da je u zločin uključena i treća osoba.

Biljana je, navodno, bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem iz sela Čekmin koji joj je bio i kolega. Policija traga za njim, kako bi pokušala da sazna istinu i ispita da li joj je pomogao ili je, možda, nagovorio na ubistvo muža i zataškavanje zločina.

Prva informacija je da je poruku poslao Aleksandar Lazarević (28) iz mjesta Slavujevac, koji je, takođe, bio sa Biljanom u ljubavnoj vezi. Ali on je na saslušanju u policiji sve demantovao i potvrdio da ubijenog Ivana nije poznavao i da nema veze sa zločinom. Priznao je samo vezu sa Biljanom. On je prošao i poligrafsko ispitivanje.

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм