Novinar

Memedović o odlasku sa RTS-a: Možda mi je malo krivo

  • Извор: РТС
  • 12.07.2023. 18:39

Jovan Memedović, jedan od najistaknutijih novinara i TV lica govorio je u emisiji "Jedan dobar dan" o odlasku sa RTS-a i snimanju 11. sezone kviza "Potera".

Memedović je rekao da nema nikakvih promjena u kvizu "Potera", čija 11. sezona se upravo snima, a s obzirom na njegov novi status u RTS-u.

"Moja emisija Sasvim prirodno ide u istom terminu, kviz ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promjena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima. Nema potrebe, sve je u najboljem redu. Ako je u pitanju neki kodeks etički, ja sam za to. Hajmo etički kodeks, poštujemo, nek se primijeni“, naglasio je Memedović, prenosi RTS.

Oglasio se RTS o odlasku Memedovića

Oglasio se RTS o odlasku Memedovića



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм