ATV

Aranđelovac

Majka se zapričala na telefon, dijete zamalo udario auto - spasio ga hrabri Nikola

 • Izvor: Agencije
 • 14.04.2022. 08:53

Trenutak nepažnje mogao je juče da dovede do teške nesreće u Radničkoj ulici u Aranđelovcu, a u velikoj opasnosti našao se jedan dječak.

Srećom, na pravom mjestu u pravo vrijeme našao se i dvadesetosmogodišnji Nikola Milošević, koji nije imao dilemu i rizikujući svoj život spasio je jednog dječaka sigurne smrti.

"Čekao sam majku da obavi kupovinu u prodavnici, stajao sam pored svog automobila, spazio sam mladu ženu koja se zapričala telefonom dok pored sebe vodi malog dječaka koji je po mojoj pretpostavci njen sin i imao je možda oko pet godina. Razgovarajući sa nekim uopšte nije primijetila da joj se dijete polagano izvuklo iz ruke i u brzini je potrčalo preko ulice", rekao je.

"Sve se to odvijalo ispred mene dok sam stajao pored auta, iste sekunde sam viknuo i potrčao preko ulice, zgrabio sam dijete svom snagom i pretrčao ulicu, nije prošlo par sekundi prošao je automobil. Sam Bog me je poslao na to mjesto da baš ja spasim malog klinca jer, ne daj Bože, moglo je svašta da se desi, ne smijem ni da zamislim", kaže za "TopPress" hrabri Nikola Milošević iz Aranđelovca.

Dijete je spaseno i nakon svega par sekundi ponovo je svoje malene ručice smjestilo u šake svoje majke, ali ovaj put dosta čvršće.

Inače, Nikola je završio Visoku školu strukovnih studija za Kriminalistiku i Bezbjednost u Nišu kao najbolji u klasi sa ocjenom 9, s toga ne čudi odakle hrabrost i odvažnost za ovakav potez.

I nema sumnje da će kao takav u budućnosti brinuti o svim građanima i čuvati ih od svake opasnosti.


(Foto: TopPres)

Tagovi:
 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Red Rok je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Serija: Merdokove misterije (12+) (R)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.