Nije joj bilo spasa

"Krv je bila po automobilu" - Očevidac pogibije Mirjane Stojanović tvrdi da je prešla u drugu traku gdje je bio kamion

  • Извор: Курир
  • 22.05.2022. 21:28

Prvi rezultati istrage stravične saobraćajne nesreće, u kojoj je u petak na putu Prhovo-Šimanovci poginula misica Mirjana Stojanović (34), pokazali su da je ona svojim automobilom "golf" prešla u suprotnu kolovoznu traku, kojom se kretao kamion, te se direktno zakucala u njega i odletjela u kanal pored puta.

Od siline udarca, Mirjanin "golf" ostao je potpuno smrskan, a vatrogasci su morali da seku vozilo kako bi izvukli njeno tijelo. Očevidac nesreće bila je i Tamara Popović, koja je bila za volanom kamiona koji se u trenutku nesreće kretao iza "golfa".

Djevojka je prešla iz čista mira u drugi smjer i kamion ju je pokupio, jer nije mogao da stane niti da se skloni u stranu nikako - rekla je Tamara.

Nema krivina

Još uvijek nije poznato zbog čega je misica, koja je bila sama u automobilu, prešla u suprotnu traku.

- U tom delu je put prav, nema nikakvih krivina i zato je potpuna misterija kako je prešla u drugu stranu i sudarila se s kamionom. Prilikom udarca njoj se otvorio i erbeg. Prizor je bio jeziv. Krvi je bilo svuda po automobilu, a najviše po vazdušnom jastuku. Kola su od siline udarca bila smrskana i neprepoznatljiva. Kako bi se došlo do nesrećne žene, morao je da se reže auto. Izvučena je iz kola i nije davala znake života - kaže jedan od očevidaca i dodaje da u životu nije vidio toliko slupan automobil.