U Novom Sadu

Družili se i išli zajedno na koncerte - Evo ko je uhapšen zbog ubistva beskućnika

  • Извор: Курир
  • 02.11.2021. 17:48

Aleksandar Popović (34) iz Beograda, koji je ubijen u subotu u popodnevnim časovima, a koji je živio u napuštenom objektu gdje žive beskućnici u Kineskoj četvrti u Novom Sadu, bio je dobar drug sa osumnjičenima za krivično djelo.

Da podsjetimo, zbog ubistva Popovića uhapšeno je petoro ljudi, a njih troje, među kojima je i jedna žena, terete se da su ga ubili satarom poslije svađe.

- Prvoosumnjičeni Miodrag M. (41), takođe iz Beograda, kako može da se vidi na njegovom Fejsbuk profilu, objavljivao je gdje su živjeli, šta rade, prenosio uživo kako iz Beograda pješke idu do Novog Sada, do proslava raznih, kao i koncerata koje su posjećivali - kaže izvor:

- Posljednji put okačio je zajedničku fotografiju 28. oktobra, dva dana prije zločina. Sumnja se da su on, Miša T. (44) iz Novog Sada i Zorica D. (38) iz Petrovaradina, udarali satarom, rukama i nogama Popovića, koji je od zadobijenih povreda preminuo - priča sagovornik i dodaje da su svi bili pripiti.

Inače, oni su svi zajedno živjeli u istoj prostoriji, a pored njih bili su i Predrag T. (36) iz Bukovca i državljanin Hrvatske Mladen T. (48), koji su nakon što su vidjeli da je Aleksandar u ubijen, uzeli sataru i sakrili je, u namjeri da pomognu prijateljima da prikriju zločin.

Petoro osumnjičenih koji su zadržani, danas će biti privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Тагови:
  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.