Negotin

Devizni penzioner ubio cimera zbog dugova

  • Извор: Курир
  • 03.03.2022. 11:35

Devizni penzioner M.P. (72) uhapšen je juče u Negotinu jer zbog sumnje da je sjekirom ubio G.M. (52) sa kojim je navodno živio u istom stanu.

Motiv zločina navodno su dugovi.

- Sumnja se da je M.P. pozajmljivao novac svom cimeru, ali da ga on nije redovno vraćao. Sukobili su se oko toga, pa je, kako se sumnja, M.P. dograbio sjekiru i G.M. udario u glavu. On je sačekao da nesrećni čovjek umre, izašao iz stana i sam obavijestio policiju šta se dogodilo - priča izvor i navodi da je naložena obdukcija.

Komšije osumnjičenog kažu za Kurir da je u pitanju nesporazum oko novca i da su čuli da je ubijeni često pozajmljivao pare.

- Često je pozajmljivao novac, ne samo od njega nego i od drugih ljudi odavde. Čuo sam da mu nije dugo vratio novac i da je ovaj tražio nazad svoje pare. Osumnjičeni je dosta prijek čovjek, pa nas i ne čudi što je ovako nešto uradio - rekao je komšija.

Komšinica za Kurir kaže da je vidjela policiju, ali da na prvu nije ni posumnjala da se dogodila tako strašna stvar.

- Bio je dosta čudan čovjek, nije se družio ni sa kim. Od kada se vratio iz Njemačke često je ljudima pozajmljivao novac. Ubijeni je navodno imao problema sa kockom, uvijek je bio u dugovima i pozajmljivao je novac - ispričala je komšinica.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.