Novi Beograd

Dementnu ženu pretukla grupa nepoznatih ljudi: Par sati kasnije umrla od posljedica prebijanja

  • Извор: Агенције
  • 09.12.2021. 22:29

Jezivo ubistvo dogodilo se na Novom Beogradu između utorka i srijede, kada je grupa nepoznatih ljudi pretukla stariju ženu, koja je nakon toga smještena u bolnicu u kojoj je izdahnula.

Baka je bila osoba koju su mahom poznavali stanovnici bloka 45 na Novom Beogradu, a priča iza toga je i više nego potresna.

Prije izvjesnog vremena na grupi stanovnika ovog dijela prestonice povela se priča o misterioznoj ženi koja je praktično živjela u centru bloka i koja nije željela da ide kući, iako je znala da joj je u blizini dom, prenosi portal 24sedam.

Od posljedica demencija bila je nesposobna da se stara o sebi, a mnogi žitelji su joj pomagali.

Baka je ubijena u noći između 8. i 9. decembra, od za sada, nepoznatih počinilaca. Nešto kasnije je preminula od posljedica prebijanja, nakon kratke kome u KBC Zemun.

Nedaleko od mjesta zločina nalazi se policijska stanica, a kako mediji prenose, pokrenuta je istraga koja će riješiti svirepo prebijanje poslie kog je izgubljen jedan život.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм