Mladenovac

Cijela Srbija je traži: Sanela se javila prijateljici

  • Извор: Информер
  • 18.02.2022. 08:58

Sanela Đurđević (26) iz Mladenovca koja je nestala juče, živa je, i javila se sinoć drugarici telefonom, potvrdila je porodica.

Njen brat Srđan ispričao je da se ona javila sinoć između 22 i 23 časa. Tada je pozvala svoju drugaricu.

"Igrom slučaja, drugarica je bila u policiji, pa se policija javila. Nije htjela da kaže gdje je, ali bi danas trebalo da ode u policiju", kaže Sanelin brat Srđan.

I drugarica, ali i cijela porodica ponavljaju jednu stvar, a to je ono najbitnije - da je živa. 

"Javila se, ali se nije pojavila. Vidjećemo šta će danas biti. Ma, samo da je živa", kaže Sanelin brat.

Prije nestanka, Sanela je otišla da prespava kod drugarice. Posljednji put je viđena juče oko 9 sati u tom mjestu. Na sebi je imala tamno zelenu trenerku, crne patike i crnu jaknu.

Ona ima dvoje maloljetne djece, a radila je u Beogradu na Infekitvnoj klinici.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм