LaLiga

Barsa minimalnim rezultatom savladala Real Sosijedad

  • Извор: АТВ
  • 21.04.2022. 23:41

Fudbaleri Barselone savladali su Real Sosijedad na gostovanju minimalnim rezultatom u 33. kolu LaLige.

U meču se zaista mnogo toga nije desilo, čak se može reći da je Real nešto više prijetio golu Barselone i imao više statistički rečeno, opasnijih napada. 

Ipak, gol Obamejanga u 11. minutu meča bio je dovoljan da Barsa odnese tri boda i povrati drugu poziciju na tabeli sa koje nema šanse da cilja titulu. Realovih 15 bodova prednosti zaključalo je Barsu na drugoj poziciji.

Kada je u pitanju Real Sosijedad, ovim porazom ostaju i dalje u igri za Evropa ligu, ali kroz kvalifikacije. Suviše im je daleko Liga šampiona, a nakon ovog poraza i direktan prilaz u Evropa ligu.

Do kraja sezone Barsa će imati samo jedan uslovno rečeno težak meča i to protiv Viljareala. U igri je 18 bodova, ali to bi značilo da Real treba da izgubi sve mečeve do kraja sezone. Tako da će se kraljevski klub vrlo brzo i matematički biti šampion.

Sosijedadu i nije idiličan ostatak mečeva lige, jer će snage obračunati sa Viljarealom i u posljednjem meču sa Atletiko Madridom. Njihova računica da će se dokopati nekog evropskog takmičenja veoma je upitna u ovom trenutku.

(Foto: Tanjug-AP/Alvaro Barrientos)

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм