Хуманост на дјелу

Алекса (14) се није шишао три године како би донирао косу за израду перика дјеци обољелој од карцинома

  • Извор: Жена Блиц
  • 17.07.2024. 13:53

Кажу да дјеца имају најчистију душу и да би сви некада требало да се угледамо на њих, а Алекса Драгићевић (14) је управо доказ за то. Алекса је чак три године пуштао своју косу како би донирао за израду перика дјеци обољелој од карцинома.

Алексин ујак је преминуо од карцинома, те је врло млад добио свијест о овој опакој болести и одлучио да помогне онолико колико може.

О његовом храбром потезу сазнало се, јер је на Инстаграм профилу "фризерски_салон_вр" објављен видео-снимак на ком га фризерка шиша.

– Једна врло емотивна прича али тешко ријечима испричати… Велико хвала Алекса на донацији косе за израду перика дјеци оболелој од карцинома. Помозите И ви СМС 7175НА7175 –  пише у опису видеа.

На почетку снимка Алекса има дугу косу, а онда већ у сљедећем кадру позира ошишан са својом косом у руци.

Видео је привукао велику пажњу јавности и сву одушевљени Алексом, а како и не би.

“Свака част, мали, капа до пода”, “Осмијех довољно говори и његова жеља да помогне на свој начин. Хвала Алекса”, “Дијете…, свака част”, гласили су само неки од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.