Bolnica u Kosovskoj Mitrovici

Albanci zabranili dostavu boca sa kiseonikom

  • 22.11.2018. 15:49

Direktor bolnice u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je da je situacija na Kosovu i Metohiji u ovom trenutku veoma složena i da Albanci ne dozvoljavaju transport boca sa kiseonikom, koje su neophodne pacijentima.

On je na sastanku sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije upozorio da to može izazvati pogubne posljedice po pacijente. 

Ivanović kaže da rezervi još ima, ali ga plaši šta će biti kada one budu potrošene. On je ocijenio da se na Kosmetu događa planski, organizovan, sistematski teror nad Srbima samo zato što ne prihvataju jednu "kvazi državu, mafijašku državu". 

On je naglasio da ne želi nikoga da otužuje, ali da je ovo direktna posljedica "njihove, apsolutno američke, politike" budući da je i sam Ramuš Haradinaj rekao da ništa ne rade bez dogovora sa sa Amerikancima. 

"Ne možemo dozvoliti da neko ugrozi našu egzistenciju. Moramo da se borimo svim dozvoljenim sredstvima, a siguran sam da ćemo imati vašu podršku", rekao je Ivanović.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина