Zakazati Glavni odbor stranke

Zvornički GO DNS-a: Poništiti odluku o isključenju pet funkcionera iz stranke

  • 23.11.2018. 09:31

Predsjedništvo Gradskog odbora /GO/ DNS-a Zvornik zatražilo je danas zakazivanje sjednice Glavnog odbora stranke na kojoj će se raspravljati o nedavnim smjenama i isključenju iz stranke osnivača i visokih funkcionera DNS-a.

"Predsjedništvo zvorničkog GO DNS-a smatra da su te odluke nanijele neprocjenjivu štetu stranci i da će na narednoj sjednici Glavnog odbora biti poništene", navedeno je u saopštenju zvorničkog DNS-a. 

Istaknuto je da je odluka o isključenju iz DNS-a Nedeljka Čubrilovića, Spomenke Stevanović, Spomenka Stojanovića, Milana Dakića i Damira Ćopića poruka svim osnivačima i dugogodišnjim članovima stranke da "još snažnije moraju da se bore protiv tajkunizacije DNS-a". 

"Ova odluka je prouzrokovala opšte nezadovoljstvo članstva DNS-a na cijeloj teritoriji Republike Srpske i uvjereni smo da bunt ljudi, koji su godinama gradili DNS, protiv tajkunizacije stranke i njenog urušavanja od par pojedinaca, koji su tek prije par mjeseci došli u DNS, ništa ne može zaustaviti, što će se najbolje vidjeti na narednoj sjednici Glavnog odbora", naglašeno je u saopštenju. 

Iz zvorničkog DNS-a naglašavaju da je "nemoguće od članstvo DNS-a očekivati da prihvati da par tajkuna, zarad svojih ličnih interesa, pogaze sve ono što su oni mukotrpno stvarali". 

Predsjedništvo zvorničkog GO DNS-a jednoglasno je usvojilo odluku da svih 12 članova Glavnog odbora te stranke iz Zvornika glasa za poništenje odluke o smjeni Nedeljka Čubrilovića sa pozicije zamjenika predsjednika DNS-a, kao i odluke o isključenju pet visokih funkcionera stranke. 

  • 16:40 Бизнис Клуб (Р)

    Бизнис Клуб (Р)

  • 17:00 Одметница (Р) (12+)

    Одметница (Р) (12+)

  • 17:50 Емисија: Тајне музеја

    '''Емисија: Тајне музеја

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести