Sastanak Cvijanović - Vujić

Unaprijediti saradnju Srpske i Amerike

  • 08.07.2019. 11:43

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i novoimenovani ambasador BiH u Vašingtonu Bojan Vujić konstatovali su danas u Banjaluci da je potrebno unaprijediti saradnju Srpske i BiH sa SAD, te omogućiti da se glas Srpske čuje na svim važnim mjestima u ovoj zemlji.

Cvijanovićeva je istakla značaj promocije privrednih kapaciteta i prirodnih resursa Republike Srpske i BiH, kao i aktivnosti koje institucije Srpske kontinuirano sprovode na stvaranju što boljih uslova za privlačenje domaćih i stranih investitora, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske. 

Ona je Vujiću poželjela puno uspjeha u budućem radu, te izrazila uvjerenje da će interesi Srpske u Vašingtonu biti predstavljeni na najbolji mogući način. 
 

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм