Ujedinjena Srpska

Stevandić: Očekujem mandat u izbornoj jedinici devet 

  • 24.08.2018. 15:35

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da su prostorije ove stranke otvorene danas i u Višegradu, te istakao da na predstojećim opštim izborima očekuje u ovoj izbornoj jedinici siguran mandat.

Stevandić je u Višegradu novinarima rekao da je predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u tom gradu Jasna Vidaković. 

On je dodao da je Ujedinjena Srpska u Rudom bogatija za dva odbornika i da je skupštinska većina mnogo stabilnija, kao i da je predsjednik opštinskog odbora u Rudom Goran Đuviza. 

Stevandić je naglasio da je Ujedinjena Srpska ponosna na svoj nacionalni i ekonomski koncept, te dodao da u ovu stranku dolaze oni čiji je cilj ujedinjenje, a ne razjedinjenje. 

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Višegradu Jasna Vidaković rekla je da je cilj ove stranke da ide prema ujedinjenju srpskog naroda, da podržava rad Vlade i jača sve ono što propagira ova stranka. 

Ona je dodala da će u Višegradu raditi najviše na poboljšanju zdravstvenih usluga. 

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Rudom Goran Ćuviza rekao je da je u Rudom formirana nova skupštinska većina i da su u skupštinsku većinu prešla dva odbornika Ujedinjene Srpske. 

"Očekujemo pobjedu i imamo osnovan klub odbornika", dodao je Ćuviza. 

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za izbornu jedinicu devet Mijat Šarović rekao je da ova stranka u izbornoj jedinici devet ima ujedinjenih 12 odbora i da su u svim odborima kvalitetni, mladi ljudi. 

"U Foči i u Rudom imamo formirane klubove odbornika i ponosni smo na te ljude koji su prepoznali Ujedinjenu Srpsku kao osvježenje u polarizovanom političkom prostoru Republike Srpske", dodao je Šarović. 

On je naveo da to sve govori da ne može izostati dobar rezultat te iizrazio uvjerenje u pobjedu kandidata koje podržava Ujedinjena Srpska - za predsjednika Srpske Željka Cvijanović i za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik.  
 

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.