Šef Kluba poslanika SDS-a

Stanić: SDS-u treba novo rukovodstvo

  • 21.02.2019. 13:01

SDS-u je potrebno novo i snažno rukovodstvo koje će dobiti nakon sprovedenih unutarstranačkih izbora, izjavio je šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić.

"Imamo fantastične članove i dobre glasače, ali nedostaje snažno rukovodstvo koje će posložiti sve opštinske i gradske odbore", rekao je Stanić novinarima tokom posjete poslanika SDS-a Loparama. 

On je ocijenio da SDS nije u problemu i istakao da je ova stranka treća po snazi u BiH, a druga u Republici Srpskoj. 

"Siguran sam da će biti sve manje previranja i gotovo da ih neće biti nakon sprovedenih izbora", rekao je Stanić, odgovarajući na pitanje o previranjima u SDS-u. 

Šef Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske ističe da je SDS otvoren za sva ljude i da ga takvim čini članstvo. 

"U proteklom periodu nismo dovoljno profilisali određene članove koji vole stranku, koji su nacionalno opredijeljeni, kao i iz porodica onih koji su stvarali Srpsku", rekao je Stanić. 

On je naveo da SDS ima dovoljno kvalitetnih ljudi i izrazio uvjerenje u budući bolji rad stranke i njen oporavak.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм