PU Doboj

Posmatrač PDP-a nije dobio stolicu, zatražio ljekarsku pomoć, pa upućen na Odjeljenje neuropsihijatrije

  • 21.02.2021. 14:59

Štabu Policijske uprave Doboj "Izbori 2021" upućene su do 14.00 časova dvije prijave, ali je u oba slučaja utvrđeno da nema elemenata prekršaja, niti krivičnog djela.

Policijska stanica Doboj jedan zaprimila je u 8.45 časova od PDP-a da je njihovom posmatraču prijećeno prilikom glasanja na biračkom mjestu u Podnovlju, a izlaskom na teren utvrđeno je da nije došlo do narušavanja javnog reda i mira, saopšteno je iz Policijske uprave.

Policija je utvrdila da posmatraču PDP-a nije data stolica na tom biračkom mestu, nakon čega se on odjavio, a potom zaražio ljekarsku pomoć u dobojskoj bolnici, gdje je upućen na Odjeljenje neuropsihijatrije.

Dobojskoj policiji je u 9.10 časova iz nevladine organizacije Koalicija "Pod lupom" prijavljeno je da se u Ulici kralja Aleksandra u Doboju, u jednom ugostiteljskom objektu koji se nalazi u blizini biračkog mjesta "Čitaonica" vrši kupovina glasova.

Policijski službenici su utvrdili da u navedenom slučaju nema elemenata prekršaja, niti krivičnog djela, navodi se u saopštenju.

Iz policije podsjećaju da zbog održavanja ponovljenih lokalnih izbora danas do 19.00 časova radi lokacija za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj upravi Doboj.

Тагови:
  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:30 Тајне музеја

    '' Тајне музеја

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)