Cvijanović - Brdar

Odlična saradnja institucija sa Udruženjem penzionera

  • 20.04.2021. 15:17

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i vršilac dužnosti predsjednika Udruženja penzionera Slobodan Brdar razgovarali su danas o procesu imunizacije u Srpskoj i konstatovali da je prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera i drugih ugroženih grupa protiv virusa korona, a zatim i svih ostalih građana.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo zbog konstantnog rasta standarda penzionera, ostvarenog zahvaljujući povećanju i redovnom usklađivanju penzija u Srpskoj koje je i početkom ove godine realizovano uprkos teškoćama izazvanim pandemijom, saopšteno je iz kabineta predsjednice Srpske.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i direktor republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Mladen Milić, ocijenjeno je da postoji odlična saradnja institucija sa Udruženjem penzionera, kao i posvećenost daljem poboljšanju položaja najstarije populacije u Srpskoj.

Cvijanović i Brdar su u kabinetu predsjednice Srpske u Banjaluci razgovarali o položaju najstarije populacije u Srpskoj, kao i o mjerama koje republičke institucije sprovode s ciljem borbe protiv virusa.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм