Potpredsjednik Ujedinjene Srpske

Lukić: Nastavlja se trend rasta članstva

  • 01.07.2018. 16:37

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Cvijetin Lukić izjavio je danas da je ova stranka u protekle dvije godine imala najveći rast članstva u Republici Srpskoj i da se ovaj trend nastavlja.

Lukić je danas u Bijeljini održao sastanak sa kandidatima sa liste za izbornu jedinicu šest na kojem su dogovoreni dalji koraci u političkom djelovanju, kao i održavanje konvencije u Brčkom u avgustu. 

On očekuje da će Ujedinjena Srpska u izbornoj jedinici šest osvojiti direktan mandat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

Lukić, koji je i nosilac liste za izbornu jedinicu šest, rekao je Srni da stranka na predstojeće izbore izlazi samostalno sa svojim kandidatima za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske, dok će za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske podržati kandidate SNSD, DNS i SP Milorada Dodika i Željku Cvijanović. 

On je naveo da se politika Ujedinjene Srpske nije mijenjala od njenog osnivanja, a zasniva se na težnji da se u Sarajevu okupe sve srpske političke stranke kojima će Republika Srpska biti na prvom mjestu. 

Lukić napominje da tim za ekonomski razvoj Ujedinjene Srpske ima plan kako doći do direktnih 25.000 radnih mjesta u realnom sektoru. 

"Nastojaćemo da se ovaj program iskoristi kako bi Republika Srpska krenula u brži ekonomski rast", rekao je Lukić.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.