Momčilo Krajišnik

Dodik želi da Srpska bude uvažavana u radu zajedničkih organa

  • 20.11.2018. 20:20

Prvi član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Momčilo Krajišnik izjavio je Srni da je osnovno to što je danas inaugurisani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik dao do znanja da želi da Srpska bude uvažavana u radu zajedničkih organa.

"Trebalo bi da se određene aktivnosti zajedničkih organa i Predsjedništva odvijaju na teritoriji Republike Srpske", rekao je Krajišnik u Istočnom Sarajevu.

On je naglasio da se ovim ničim ne ugrožavaju Istočno i federalno Sarajevo, koji su dijelovi prijeratnog Sarajeva.

"Večerašnji prijem u Istočnom Sarajevu treba da bude primjer za to", naglasio je Krajišnik, koji je prisustvovao prijemu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika povodom stupanja na funkciju srpskog člana Predsjedništva.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.