Ugljevik

DNS-u pristupilo 100 novih članova FOTO

  • 03.08.2018. 15:14

Opštinskom odboru /OO/ Demokratskog narodnog saveza /DNS/ u Ugljeviku pristupilo je novih 100 članova, rekao je danas novinarima predsjednik stranke u ovoj opštini Dragiša Vidaković.

"Novi članovi su prepoznali DNS kao odgovornu političku partiju koja nastupa odgovorno prema građanima", rekao je Vidaković. 

On je napomenuo da u Ugljeviku vlada veliko interesovanje građana za ovu političku partiju koja želi da se bori za bolji život u Ugljeviku i Republici Srpskoj. 

"Uvjeren sam da će nakon opštih izbora u Ugljeviku DNS biti pobjednička partija koja će doprinijeti još boljem ukupnom rezultatu naše stranke na republičkom nivou", rekao je Vidaković novinarima. 

Novi član DNS-a u Ugljeviku Milorad Simić rekao je da mladi ljudi u Srpskoj treba mnogo aktivnije da učestvuju u političkom životu i na taj način da daju doprinos društvu. 

"Stranka DNS ukazuje povjerenje ljudima, pruža šansu mladima da svojom energijom, radom i znanjem da doprinos u jačanju Srpske", rekao je Simić. 

Današnjoj dodjeli članskih kartica prisustvovao je veliki broj članova, kao i predsjednik regionalnog odbora DNS-a Diko Cvijetinović i nosilac izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske - Izborna jedinica šest Đorđe Popović.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм