Višković sa ambasadorom BiH u Vašingtonu

Cilj - razvijati ekonomsku saradnju

  • 09.07.2019. 11:35

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjaluci sa novoimenovanim ambasadorom BiH u Vašingtonu Bojanom Vujićem o značaju uspostavljanja saradnje i promocije prirodnih resursa i potencijala s ciljem razvoja i unapređenja institucionalne, privredne i ekonomske saradnje.

Višković je istakao da je Vlada Srpske otvorena za saradnju i da su sve službe i ministarstva na raspolaganju amabasadorima za informacije, pokazatelje, činjenice koje diplomatama mogu pomoći u radu i što boljem predstavljanju ustavno-pravne pozicije Republike Srpske, kao i privrednog ambijenta. 

Na sastanku su razmijenjena mišljenja i o političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, BiH, procesu evropskih integracija i mogućnostima ulaganja u Srpsku, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću. 

Razgovarano je i o aktivnostima koje realizuje Predstavništvo Republike Srpske u SAD sa sjedištem u Vašingtonu.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм