Preuzeo dužnost od Steve Mirjanića

Boris Pašalić preuzeo dužnost ministra

  • 20.12.2018. 14:10

Novi ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić danas je preuzeo dužnost od dosadašnjeg ministra Steve Mirjanića.

Mirjanić je izjavio da su u proteklom periodu postignuti značajni rezultati, te da Ministarstvo treba da nastavi kontinuitet u realizaciji reformskih mjera nakon usvajanja Programa ekonomskih reformi Republike Srpske 2019-2021. godine, kao i budžeta Vlade Srpske za narednu godinu. 

Pašalić je u ime cijelog kolektiva zahvalio Mirjaniću na saradnji, kao i rezultatima iz prethodnog perioda koji svjedoče o značajnom napretku ostvarenom u svim sektorima, počev od poljoprivrede i veterinarstva, kao i šumarstva i vodoprivrede, saopšteno je iz Ministarstva. 

Oni su usaglasili osnove sadržaja Programa ekonomskih reformi iz oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i osnove plana rada Ministarstva za narednu godinu. 

Pašalić je prethodno radio kao pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske i kao profesor na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм