Borenović se žalio Tusku na Dodika

  • 07.05.2020. 12:44

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović uputio je pismo predsjedniku Evropske narodne partije Donaldu Tusku u kojem se žali na, kako je naveo, antievropsko djelovanje srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

U pismu, koji je u posjedu Srne, Borenović je naveo da Dodik, kako kaže, nastavlja da potcjenjuje EU i evropske vrijednosti.

Borenović je naveo da su "sve proevropske snage u Republici Srpskoj i BiH toliko zabrinute da će se desiti geopolitički preokret ovog područja, što bi nanijelo štetu evropskim ambicijama u vezi sa regionom kao i samim geopolitičkim i bezbjednosnim interesima same EU".

"U svjetlu gore navedenog, zamolio bih vas da jasno i konkretno zauzmete stav koji se tiče gospodina Dodika. Takođe, želim da naglasim da određeni predstavnici Evropske delegacije u BiH su popustljivi i da podržavaju gospodina Dodika kao i njegovo antievropsko djelovanje", požalio se Borenović predsjedniku Evropske narodne partije Donaldu Tusku.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм