Хрватска

У овом граду су поразбијани сви банкомати

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 01.02.2024. 12:19

У Орославју у Хрватском загорју истовремено су разбијени сви банкомати, објавио је на друштвеној мрежи Фејсбук градоначелник Виктор Шимунић, уз питање шта је криминалац заправо хтио да постигне и констатацију да је ријеч о кукавици.

- Је ли ово случајност – да су баш сви банкомати у Орославју здробљени. Сви до једнога, ни једна банка није поштеђена. Народ не може сада дизати новац у свом граду. Шта је криминалац хтио овим да постигне – написао је Шимунић.

Градоначелник констатује да новац није украден, а причињена штета је, каже, минорна, али довољно велика да су управо грађани на највећем губитку.

"Примијетио сам нешто чудно код Саше, питао сам га шта се дешава": Друг убијеног открио детаљ њиховог сусрета

- Чини се као да је неко ово планирао и починио с намјером. И то баш у Орославју. Не у Забоку, Стубичкима, Јаковљу – баш у Орославју. Како то тумачити – наводи градоначелник.

Да би неко направио овако недјело, према мишљењу Шимунића, тај мора да буде баш огорчен.

-У сваком случају, чини ми се да постоје они који Орославје не воле и који су спремни да иду јако далеко да би неке своје болесне идеје прогурали, а све на штету грађана. Ко год да је починилац, психолошки профил ми је 1/1 познат – ради се о најобичнијој кукавици која своје менталне проблеме рјешава преко леђа грађана Орославја - написао је градоначелник и приложио фотографију разбијених банкомата, пренио је загребачки Јутарњи лист.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм